Acampallengua 2008

Aquest cap de setmana es celebra l’Acampallengua 2008 a Son Servera, organitzat per Joves de Mallorca per la llengua. Seran, com sempre, dos dies de reivindicació pel català, amb xerrades, tallers, taules rodones i molta festa. I entre els actes que s’hi faran, les JERC presentarem, el dissabte horabaixa, l’edició d’enguany de l’Acampada Jove, el festival polític-musical més important dels Països Catalans. A més a més, durant els dos dies muntarem paradeta de material independentista a la fira d’entitats. En aquesta edició, i coincidint amb el procés pre-congressual que Esquerra viu ara mateix, n’Uriel Bertran i n’Héctor López Bofill seran a Son Servera per donar suport a l’esdeveniment i per presentar el llibre "independència 2014", escrit per diversos membres de la candidatura d’Esquerra Independentista. Aquest acte serà obert a tothom, mentre que divendres a les 20 hores es farà al Centre Flassaders de Palma un debat de candidats a la Secretaria General del partit, i dissabte a les 13 hores, al Bar s’Oratge de Son Servera un dinar de presentació de la candidatura d’EI, ambdós actes restringits a militants.

Per la llengua catalana, en veim a l’Acampallengua!                                                                 Per la renovació d’Esquerra, ens veim als actes d’Esquerra Independentista!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Acampallengua 2008

 1. Espere vos vaja tot bé, a veure si ens veiem prompte. Com a mínim t’espere a l’Acampada Jove!

  Junts podem, junts guanyarem!

 2. Les notes molt bé, faré sociologia+ciències polítiques a València que era el que volia. Ja veurem com va.

  Tens raó, al Congrés donarem una postura de força i hem de seguir la feina per no deixar enrere lo que ja hem aconseguit, sino és abans serà després però serà.

  Una abraçada 😉

 3. El tren també destruirà son servera.

 4. カラードレス生地自体はほとんど生地の非伝統的なサブピクチャを記述するために伝統的で、インスピレーションされたときセクシーにVの襟低腰をカラードレス通販行うには印刷されたコットンサテン夏を着て花嫁、変化するのが簡単な、明確なライン雰囲気が吹いて、女性らしさに満ちている、手の目はどこ彼は人々に快適な綿を図カラードレス格安は、花嫁のユニークな新鮮な活力を行った。

 5. zhe pian wen zhang bu cuo ,i love ,good

 6. Tens raó, al Congrés donarem una postura de força i hem de seguir la feina per no deixar enrere lo que ja hem aconseguit, sino és abans serà després però serà,jordan hatsqit ye buo ,zhid zhis xuyao shij qu zhengm zhexie dongx shifou you yong…

Els comentaris estan tancats.