Palmesanos, Franco ha muerto.

Amb més de trenta anys ens hem assebentat a Palma que el dictador és mort. O qualsevols ho diria tenint en compte que fins a dia d’avui encara restava una plaça (o dues…), amb el seu nóm. A la fi, amb trenta anys de retard, a Palma podrem sortir a fer una passejada sense sentir vergonya a l’hora de mirar certes plaques. O com a mínim no sentir-ne tanta. Més de 70 noms seran canviats o normalitzats, entre ells la plaça del Caudillo o la plaça Teniente Coronel Franco. L’únic que es pot fer és felicitar el Bloc per la tasca que s’està realitzant des de cultura a Cort, i donar les gràcies a Gabriel Bibiloni per la seva feina. I encara més, animar-los a seguir amb la tasca que, en contra del que pugui semblar, no està ni molt manco acabada. Ja que encara haurem d’acotar el cap a certs carrers i places que seguiran amb noms de feixistes il·lustres, com la plaça de Juan Carlos primero o la Rambla dels Ducs de Palma de Mallorca, o a d’altres que continuaran amb noms tan malsonants com la Plaça d’Espanya. Però cada cop són menys, i aquest és l’indicador que estam fent les coses bé, i que en poc temps, esperem, ja no haurem de sentir vergonya a l’hora de donar una indicació a cap turista que ens demani com arribar a un lloc o a un altre.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Palmesanos, Franco ha muerto.

  1. amadeu diu:

    Veig que també hi has pensat, amb la Rambla dels Ducs de Palma de Mallorca. I no oblidem la immensa avinguda dedicada al porc d’en Joan March i Ordinas, feixista i lladre de professió.

  2. カラードレス生地自体はほとんど生地の非伝統的なサブピクチャを記述するために伝統的で、インスピレーションされたときセクシーにVの襟低腰をカラードレス通販行うには印刷されたコットンサテン夏を着て花嫁、変化するのが簡単な、明確なライン雰囲気が吹いて、女性らしさに満ちている、手の目はどこ彼は人々に快適な綿を図カラードレス格安は、花嫁のユニークな新鮮な活力を行った。

  3. jxiue wiguek egi a Rambla dels Ducs de Palma de Mallorca. I no oblidem la immensa avinguda dedicada al porc d’en Joan March i Ordinas, feixista dc shoes hats i lladre de professió.jixelbuekibuelg cielgi leibuelbi

Els comentaris estan tancats.