I al final, ha estat que no.

Finalment ha estat que no. Fins a les 4'30 hores de la matinada vaig estar mirant Globovisión (la única cadena veneçolana que es veia a través d'internet, i claríssimament partidària del No). El CNE va trigar 5 hores més del previst ha donar els resultats, degut a l'empat tècnic que hi havia. Mentrestant uns, el Govern i el Comando Zamora, cridant a la calma, i els altres, (el Bloc del No), anunciant resultats abans d'hora, treient la gent al carrer, presionant el CNE i animant a no acceptar els resultats si no li eren favorables. Avui vespre s'ha perdut una batalla però s'ha guanyat una altre. S'ha perdut el referèndum per manco d'un 1%, però s'ha guanyat la batalla de la legitimitat democràtica: tothom és conscient que si el resultat hagués estat el mateix a la inversa, ara estariem parlant de frau i d'incidents gravíssims als carrers de Caracas. I el Comandante Chavez ja ha avisat que, evidentment després d'acceptar la derrota, seguiran lluitant, i que aquest cop no és un "hasta siempre", sinó un "por ahora". Endavat Chavez i fins a la victòria sempre![@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: I al final, ha estat que no.

  1. “The bird was onitsuka tiger mexico 66 sucked to the soul music.
    Lives have no meaning, living as dead, so decrepit music to help them early’re dead YORKworld! ” Voice down at the erhu in the ray of Yinmang leaps, instant silver horizon, the vectorasics onitsuka tiger mexico 66 vector such as snake dance, the branches birds of a ball group Xue Wu, darting off, like a sudden it began to red blood redrain. A shower of blood shed all the time, hidden in the forest beside

Els comentaris estan tancats.