Dones amb tots els drets

Amb aquest lema, com tots els anys, l'esquerra independentista commemorarem el dia internacional per l'eradicació de la violència vers les dones. El proper 25 de novembre, les JERC i Esquerra sortirem al carrer i direm prou d'assassinats, de vexacions, d'humiliacions, de masclisme. I Antena 3 sembla que no s'ha volgut sumar a aquest clam per aturar la violència masclista. Desgraciadament, la lluita no és només contra els maltractadors, és, sobretot, contra els qui els donen empara i els animen a cometre crims contra les dones.

Al famós programa El diario de Patricia, l'altre dia convidaren una al·lota, diguent-li que un familiar seu de Rússia la volia saludar. Al plató del programa, i en directe, no va ser precisament això el que es trobà. L'home que havia fet de la seva vida un infern li demanava una segona oportunitat, evidentment amb els ànims de la presentadora i el públic. Ella, tanmateix, s'hi negà. Dos dies després li llevava la vida. No es tolerable que Antena 3 segueixi emetent, quan son copartíceps d'un assassinat. A l'Estat espanyol es tanquen mitjans per molt manco, i tots ho sabem. Es veu que, devora l'independentisme, la violència masclista també és un mal menor.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.