Guanyar duros per internet

Supòs que tots haureu vist més d'una vegada les típiques pàgines d'internet que et prometen fer-te multimilionari en dos dies. Servidor, que se mor de ganes de treure uns doblerets (i que és un poc ingenu, perquè negar-ho), es va apuntar a una pàgina que diu pagar-te per enviar-te correus amb publicitat. Fa devers un any que estic apuntat i duc uns 20 euros acumulats, i no et paguen fins que arribes als 60. Com que no m'ho acabava de creure jo simplement anava obrint els correus i sumant a poc a poc. Però el cas és que l'altre dia ho comentava amb un al·lot de classe i resulta que ell també està apuntat, i em va dir que ell es treia de l'ordre de 200 euros mensuals. Jo, evidentment, li vaig demanar proves i, ves per on, em va mostrar l'endemà un caramull d'extractes del banc, i ves si paguen!!! És mal de creure, però és vera. El truc està en fer "referidos". Per cada correu que obres et paguen 3 cèntims (3 o 4 correus diaris), però és que també paguen 1 cèntim per cada correu que obre tot el que s'hagi apuntat a través teu, i pels que s'hagin apuntat per ell, i així successivament fins a 4 nivells. O sigui que currant-sho un poc, arribes a guanyar un paston com aquest al·lot. I ja que tenc un bloc me faig un poc de publicitat, jeje. Si vos voleu apuntar, feis-ho pel meu enllaç i jo també guanyaré:

 http://www.es-facil.com/ganar/alta?Id=64177322

No te poden enviar virus, ja que no son arxius adjunts, simplement enllaços a pàgines web, i recordau que el truc estar en apuntar a quanta més gent millor. No es perd res, i si hi ha un poc de sort, de 60 euros en 60 euros, només per rebre correus (que ja en rebem a rompre, i sense cobrar un cèntim), es pot arribar a fer una bona caixa, no trobau?. Bé, idò si ho voleu provar, apuntau-vos pel meu enllaç, i gràcies!!

PD: Al formulari d'inscripció, pensau a emplenar totes les caselles, així vos arribaran més correus, i a l'apartat de "país", com que no hi surt el nostre, posau españa, que si posau qualsevol altre no envien correus. Salut!!!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Guanyar duros per internet

  1. “The bird was onitsuka tiger mexico 66 sucked to the soul music.
    Lives have no meaning, living as dead, so decrepit music to help them early’re dead YORKworld! ” Voice down at the erhu in the ray of Yinmang leaps, instant silver horizon, the vectorasics onitsuka tiger mexico 66 vector such as snake dance, the branches birds of a ball group Xue Wu, darting off, like a sudden it began to red blood redrain. A shower of blood shed all the time, hidden in the forest beside

Els comentaris estan tancats.